Skip to main content

Топ 3 визии за Св. Валентин

Независимо дали ще прекарате вечерта в приказки и танци с приятелки или на романтична вечеря - една от тези визии определено ще пасне на настроението и повода.

Визия 1:  Предизвикателна

Тук ключови са мини дължините. Изберете рокля по тялото, която подчертава извивките ви. Нашият съвет е да се придържате към думите на Мерилин Монро: "Дрехите на една жена трябва да са достатъчно тесни, за да подчертават факта, че е жена, но и достатъчно широки, за да показват, че е дама". Ако искате да сте в крак с тенденциите, изберете кожена рокля или такава с графични или животински детайли.  За по-консервативните дами - черното винаги е добър избор особено ако е комбинирано с ярки обувки.

Визия 2: Изискана

За да запазите деловото излъчване, изберете не повече от два цвята, които да съчетаете в една визия. Комбинирайте черна пола тип "молив" с бяла, ефирна риза с флорални мотиви. Друг вариант е да изберете дантелена рокля в цвят бордо, към която да добавите малък черен клъч. За по-смелите бизнес дами нашите предложения са две - свободно падаща рокля в кремав цвят, комбинирана с цветна чанта-плик или рокля със строга кройка, която да съчетаете с остри обувки с ток.

Визия 3: С момичетата

Имате среща с момичетата, но не знаете какво да облечете? Всичко зависи от това в какво настроение сте. Ако искате да изглеждате очарователно - изберете рокля с графични детайли или райета. Комбинирайте със закачливи аксесоари - панделки или бижута във формата на сърце. За феновете на комфорта, препоръчваме да изберете гащеризон в един цвят с интересни детайли. Последното ни предложение е насочено към дамите, които обичат да смесват различни стилове. Съчетайте изчистена рокля с кожени ръкавици и черни обувки. За да завършите рок визията добавете кожено яке и сте готови за довечера! :)