Skip to main content

Топ модни продукти за лято 2013

Днес, в 8.03 часа, настъпи астрономическото лято и по този повод решихме да споделим с вас кои са нашите топ продукти за този сезон. Разбира се, изготвихме този списък водени от актуалните тенденции за сезона. В този пост ще ви покажем колко е лесно да бъдете в крак с модата в горещите летни дни, които вече настъпиха.

1.  Дрехи от леки материи, с графични елементи - цветя, кръгове и триъгълнициПоли, рокли, панталони, топове и ризи - изборът е голям и трудно може да сбъркате. Все пак ви съветваме да не прекалявате със смесването на няколко елемента в един тоалет. Комбинирате с други дрехи в неутрални цветове.

2. Къси панталонки - до коляното, над коляното, с дантела или в ярки цветовеШортите трябва да присъстват във всеки един летен гардероб, тъй като са удобни и лесни за носене. Изберете модела и дължината съобразно с фигурата, добавете обувки на платформа и лятна шапка и сте готови за плажа.3. Цветни клъчовеДа, клъчове! Не големи и тежки чанти, а малки и удобни чанти тип плик, в които лесно да поберете най-важните неща - портмоне, ключове, телефон и балсам за устни. Освен че са компактни, този вид чанти за страхотно допълнение към всеки един летен тоалет.

4. Големи и цветни колиетаНосете ги с ризи, блузи и дори тениски. Това е един лесен и бърз начин да преобразите всяка една визия.

5. Нещо змийскоЖивотинските щампи, особено змийските, са тотален хит за този сезон. Заложете на силни акценти - това е най-лесният начин да включите тази тенденция в облеклото си. Обувки, чанта, колан или гривни със змийски принт са чудесно допълнение към летния тоалет.

Всички продукти са от fashiondays.bg