Skip to main content

Топ визия за Нова година в 3 сценария за НЕЯ

party outfits


Признаваме си! Има дни, в които оставаме всичко за последния момент и гранде приготовленията някак не се вписват в стила ни. За такива SOS ситуации ти приготвихме 3 селекции с идеи, подходящи за празнични визии, които можеш лесно, бързо и ефектно да имплементираш към своя специален повод. Заповядай по ред на номерата:

Огън! Red is always a good idea

Казваме строй се преброй се на всичко червено, секси и хипнотизиращо. Това е цветът, който си остава короната на всяко парти и пали малкия огън вътре в нас. Само фина риза или аксесоар в ален нюанс нажежават визията. За по-смелите са аутфитите, решени изцяло в червено. Добавете бижу в златно или полято обилно с проблясващи кристали и воала – разкошът е напълно завършен. Тренди попадения събрахме за теб ТУК.

red

Пуловер Motivi/ Рокля Motivi / Сако Mango

BLING-BLING THING

Посипваме календара с пайети, камъни и кристали и превръщаме всеки ден, който си пожелаем, в малката Нова година. Защото хобито ни е да блестим. И ужасно ни отива! Пайетите този сезон нямат спирачки и завладяват всички територии на гардероба ни – дори обувките, чантите и шапките. И колкото повече, толкова повече – златното правило, когато говорим за блясък. Останалото е усмивка и червено червило. А всички находки в диско bling селектирахме ТУК за теб.

bling thing

Блуза Pepe Jeans / Обици Motivi / Рокля Motivi

Хищни принтове

Змии, леопарди, диви котки всякакви – принтове, вдъхновени от тях са MUST HAVE присъствието на всяко парти оттук до поливането на новото десетилетие. Гледаме да ги наместим в гардероба и да ги държим под око, за да са ни близо винаги когато ни предстоят танци до малките часове (и след тях). Смело си ги носим в обилни дози, защото дивото ни зове и обичаме да се чувстваме като кралици в градската джунгла. А каква по-лесна стайлинг рецепта? Всичко хищно и тренди за твоята колекция е ТУК.

prints

Боти Vagabond / Чанта Liu Jo / Боти Pepe Jeans