Skip to main content

Твоят МОДЕН ХОРОСКОП за 2020-а (част 2)

Astro2


Новото десетилетие отваря пред нас нова страница на емоции, предизвикателства, уроци и приключения. Време е да видим какво вещаят звездите и какви съвети ни изпращат. Както и да си припомним как модата и добрият стил ни отключват врати и ни носят онази увереност, без която понякога не можем. Ето го и нашия моден хороскоп за 2020-a:

Libra

ВЕЗНИ

Звездите са благосклонни към представители на зодията, които се местят в нов дом или планират да построят такъв. Буквално ви очаква повече слънце, повече простор и гледки, които да радват ума и сетивата ви. През 2020-а търсите правдата и отговори на въпросите, които сърцето ви нашепва. Изкуството, красотата в природата и хармонията са онези елементи, които осветяват пътя ви и ви изпълват с вдъхновение и смисъл. Вашият цвят е деликатното розово. Внесете повече от него в ежедневието си. Носете ефирни рокли, нежни връхни дрехи и повече бижута с декорации в розово.

Виж модните предложения в розово ТУК.

scorpio

СКОРПИОН

Скорпиони, основният фокус на вашата година е положен в сферата на комуникацията. На всички нива. Може да напишете книга, да започнете свой канал в Youtube или да се отдадете на друго предизвикателство. Дипломацията и добре премислените думи ви отвеждат далеч. Ще се сблъскате със ситуации, които не очаквате, но именно проявата на такт и умерена комуникация ще ви извадят от тези моменти като победители. Замисляйте се какво изричате и каква енергия носят за околните думите ви. 2020-а ще ви донесе наситени емоции. Тъмночервеното е вашият цвят. Хипнотизирайте околните с неговите омайващи въздействие и сила.

Виж модните предложения в червено ТУК.

strelec

СТРЕЛЕЦ

Стрелци, имахте силна 2019-а. Уверените крачки и предприетите действия ви отведоха по-близо до целите и желанията ви. През 2020-а получавате по-скоро материалното изражение и отплатата за труда ви. Плувате в свои води, срещате правилните хора и обстоятелствата сякаш се нареждат без обичайното свръхусилие. Ако си представим 2019-а като една градина, то през 2020-а вече берете заслужено плодовете на вашия труд и постоянство. Пътуванията са най-добрите уроци за вас. Докато странствате, откривате най-лесно отговорите на въпросите, които таите в душата си. Но усвоявате и нови умения, създавате неочаквани приятелства и откривате нови смисли. Вашият цвят е синьото като океаните и моретата, които ви предстои да покорите. Носете го уверено и потънете уютно в красивите му нюанси.

 

Виж модните предложения в синьо ТУК.

capri

КОЗИРОГ

Козирозите са може би най-амбициозните в зодиака. Но също така, докато катерят върхове и градят кариера, съхраняват и традициите и уважават семейните ценности. А това е много, много ценно. Имахте трудни две години и 2020-а най-сетне започва да разплита пред вас кълбото от изпитания и вътрешни търсения. Светлината в тунела най-после блясва в очите ви и и ви изпълва с надежда, очаквания и нови сили. Успявате да поправяте не само счупени предмети, но и възстановявате връзки, които са ви липсвали. Намирате точните думи и правилните пътеки. Вашият цвят е черното. С всичката му мистика, категоричност и свобода да го съчетавате с каквото пожелаете. Доверете му се и го настанете удобно в гардероба си.

Виж модните предложения в черно ТУК.

aquaВОДОЛЕИ

Очаква ви специална година, която отключва нови хоризонти към своя край. Но за да дойдат новите емоции в живота ви, трябва да се освободите от някои стари. Не сте щастливи в работата си? Настъпва моментът да потърсите нови професионални предизвикателства и проекти. Не сте убедени, че връзката ви върви в посоката, която желаете и отдавна потискате интуицията си? Време е да продължите напред и да достигнете хармонията, която ви липсва. Всичко това се случва с нужната доза решителност. А през 2020-а тя няма да ви липсва. Грижете се повече за себе си обърнете внимание на общото си благосъстояние. Пазете здравето и спокойствието си. Водолеи, вашият цвят е небесносиньо. И ви носи усещане за размах, свобода и безбрежни възможности за щастие. Носете го с други нежни пастелни нюанси.

Виж модните предложения в синьо ТУК.

ribiРИБИ

Риби, звездите вещаят, че през тази година трябва да сте малко по-смели и да напускате зоната си на комфорт по-често. Разчупете кръговете от хора, които уютно сте подредили в живота си и потърсете нови контакти. Бъдете по-социални. Запишете се на курс по нов език или спорт, който отдавна искате да пробвате. Участвайте в клубове и форуми. И оставете новите контакти да се влеят в ежедневието ви. За баланс, във времето, в което сте сами с всичкия креативен заряд, който притежавате, ви спохождат страхотни идеи. Не се двоумете дали да ги осъществите. Имате страхотни шансове, както и всичкия ентусиазъм да ги сбъднете. Вашият цвят е лилавото. Дивен, вълшебен и разкошен. Дорисува мечтите ви и изпълва гардероба ви с вдъхновение за смели съчетания.

Виж модните предложения в лилаво ТУК.