Skip to main content

Vero Moda - колекция есен/зима 2013

banner (1)

От скоро на сайта ни предлагаме и редовни кампании на много от любимите ви марки.

Какво означава това? - Вече имате възможността да пазарувате най-новите колекции на марки като Lacoste, Remmington и Vero Moda на редовните им цени.

Какво печеля? - Пазарувате любимите си марки от комфорта на собствения си дом - без опашки, без блъсканици. Избирате кога и как да платите - в деня на доставка с наложен платеж, лесно и удобно на каса или банкомат чрез EasyPay или на момента с карта. Винаги можете да върнете продукта в рамките на законовия срок. Също така имайте предвид че някои от марките, които виждате на сайта ни, не се предлагат никъде в България или нямат представители в по-малките градове в страната. Подобни кампании дават възможността на всеки, независимо къде се намира в страната, да се сдобие с продукти от любимата си марка изключително лесно. Ако имате въпрос, нашите колеги винаги са на разположение - 7 дни в седмицата, денонощно на безплатен телефон: 0 800 466. И най-важното - нашият магазин винаги е отворен!

Какво да очаквам? - Още утре, точно в 8.00,  ще имате възможността да си поръчате продукт от колекция есен/зима 2013 на Vero Moda.

Надникнете в кампанията тук.

Fotor093020149