Skip to main content

За всички, влюбени в модата!

Месецът на виното и любовта чука на вратата. Съвсем скоро, на 14-ти февруари, ще отбележим два любими празника -  Трифон Зарезан и Св. Валентин. Какво по-хубаво от това да прекараме деня в компанията на любим човек и хубаво българско вино?

Във Fashion Days се подготвихме подобаващо за специалния ден  - в офиса виното вече е заредено, а на сайта ни ви очаква специална изненада! Love Days e кампания, посветена на всички, които са влюбени в модата, също като нас. Всяка поръчка направена в периода от 31.01.14 до 14.02.14 ще бъде доставена безплатно - независимо от метода на плащане или стойността на продуктите.

Освен това, от 1.02.14 до 9.02.14, на сайта ще стартират специални кампании, които са с гарантирана доставка до 14.02.14! Ще ги разпознаете по специалния стикер във формата на сърце в горния десен ъгъл на съответната кампания. Господа, тази година няма да имате оправдание защо не сте купили подарък на половинката. Също така сме ви подготвили страхотен набор от предложения на любимите ви марки: Hugo Boss, Calvin Klein, Donna Karan, John Galliano, Triumph Essence, D&G, Casio, Karl Lagerfeld - списъкът е дълъг.

За нас ще бъде удоволствие да направим 14 февруари незабравим - независимо кой от двата празника сте решили да отбележите! :)

[FDBG]-FB-POST-IMAGE