Skip to main content

Най-добре облечените звезди на септември

FTD

Venice Film Festival, Milano Fashion Week и New York Fashion Week – това са само три от местата, които запълниха нашата класация за най-добре облечените звезди на септември. Вижте попаденията в галерията ни и изберете своя фаворит!

Dakota Johnson блестеше на премиерата на филма Black Mass в бебешкорозова рокля на Prada, Hailey Baldwin ни представи изцяло ново приложение на белия костюм, а Flo Morrissey беше момичето, което предизвика сензация на ревюто на Gucci по време на Milano Fashion Week със своята сапфиреночервена плисирана пола, високи мокасини и плетен пуловер със свободна кройка.

Небрежна визия демонстрираха и други знаменитости, сред които Alexa Chung – отново на ревюто на Gucci, Leandra Medine – на представянето на колекция Пролет/Лято 2016 на Jason Wu, както и Julia Roberts на ревюто на Givenchy.

insert best dressed septAlexa Chung / Carolina Issa / Dakota Johnson

За да е обстановката още по-разчупена, Mira Mikati – новият дизайнер, който бързо си проправя път към челните места, беше забелязана на ревюто на 3.1 Philip Lim по време на New York Fashion Week с едно от своите легендарни палта.

Ослепителни и верни на стила си останаха също Carine Roitfeld, Pernille Teisbaek и Michelle Monaghan.

Трендът, който лесно се забелязваше на червения килим и по време на модните седмици, беше костюмът от две части – на него заложиха Margot Robbie, Michelle Monaghan, Hailey Baldwin и Julia Roberts.

insert 2 best dressedMargot Robbie/ Michelle Monaghan/ Hailey Baldwin

Разгледайте нашата галерия и кажете кой води личната ви класация за най-добре облечените звезди на септември!

Вижте също и блог поста ни за Най-добре облечените знаменитости на август!


Credits: Getty Images