Skip to main content

Преход към есента – 3 съвета за layering

FTD

Нека заедно да надникнем в съвсем близкото бъдеще и да видим кои са перфектните аутфити за преходния сезон към есента. Нашите модни стилисти се фокусират върху наслояването на различни дрехи, познато още като layering. Да посрещнем хладните месеци с подходящите дрехи и да добавим щипка екзотика с интересен аксесоар!

Добавете пластове към лятната си визия с нашите 3 стайлинг съвета!

1. Носете своята трапецовидна пола върху чарлстон панталони или върху skinny модели. Напластяването в средата на тялото може да бъде също толкова елегантно, колкото това в горната му част с топове и жилетки за хладното септемврийско време.

insert1

2. Облечете пуловер с декоративни орнаменти върху елегантна бяла риза, добавете панталони с изчистена кройка тип кюлоти и финализирайте с чифт стилето сандали. Прибавете и перфектния аксесоар за тази спортно-елегантна ежедневна визия: слънчеви очила и чанта през рамо от велур.

insert 2

3. Извадете от гардероба любимата си 70-тарска туника/рокля с ярък принт и я облечете върху сива поло блуза. Тук ботушите над коляното са задължителни – и ето ви шик и стопляща визия едновременно! За пълно ретро усещане добавете шапка федора и малка, кокетна чантичка.

insert 3

Открийте безброй комбинации с нашите идеи за преходна визия за есента! >>

Своето вдъхновение ще намерите в нашия гайд с преходни визии за есента! >>