\ За нас | Fashion Days

За нас

За Fashion Days

Номер 1 онлайн модна дестинация

Ние сме номер 1 онлайн модна дестинация в България, Румъния и Унгария. Предлагаме повече от 500 000 продукта и впечатляващо разнообразие от марки, достъпни както на онлайн магазина, така и на мобилните ни приложения. Поръчки над 89лв. включват безплатна доставка и възможност за връщане. Предоставяме огромно разнообразие от оригинални облекла, обувки и аксесоари на международни марки (Michael Kors, Emporio Armani, Nike, Adidas, Converse, Desigual, Vero Moda, Guess, Geox и др.) специално за онези, които едновременно ценят рафинирания вкус, интересуват се от най-актуалните тенденции в модния свят и търсят вдъхновението всекидневно.

Модни експерти

Като експерти в областта на модата ви предизвикваме да експериментирате с визията си и така да преоткриете личния си и уникален стил. Всеки ден в нашия блог, „The Daily Issue“, както и в каналите ни в социалните мрежи, може да намерите съвети за стил и красота, предлагани директно от нашите модни специалисти, също така и информация за най-новите тенденции и новини в модната индустрия.

Преоткрий себе си всеки ден!

Стилът се изгражда чрез непрекъснато експериментиране и постоянна трансформация. Може би вчера сте били непокорно настроени или с шампионски дух, а днес сте артисти или дори звезди. Какъвто и да изберете да бъдете утре, Fashion Days е тук, за да ви осигури перфектното облекло!

TIME TO CHANGE

 

Следвайте ни: The Daily IssueFacebookPinterestInstagramTwitterGoogle+YouTube