Използвате стара версия на вашия браузър. Моля, свалете последната версия на браузъра за оптимално шопинг изживяване. Благодаря, разбрах.

Методи на доставка и плащане

Методи на доставка и плащане

Това са нашите методи на плащане, но има вероятност в определени случаи не всички да бъдат достъпни поради системни ограничения.
Плащане с банкова карта
PayU

За плащане по банков път ще бъдете пренасочени към PayU при завършване на поръчката.

Безплатна доставка за поръчка над 89 лева. За всяка поръчка с обща стойност на продуктите в нея под 89 лв. ще бъде начислявана такса за доставка в размер на 4 лв.

Плащане с един клик
Плащайте по-бързо и по-лесно с една от картите, запазени в профила ви. Посоченият от вас адрес за доставка е автоматично запаметен и не налага повторното му въвеждане при покупка с тази карта. След като направите поръчката, ще бъдете пренасочени към страницата на PayU за валидиране.

If your card is 3D Secure enrolled, you will be redirected to the Payu validation page after placing the order.
Наложен платеж
Европът, Еконт, Рапидо
Безплатна доставка за поръчка над 89 лева. За всяка поръчка с обща стойност на продуктите в нея под 89 лв. ще бъде начислявана такса за доставка в размер на 4 лв. Плащането се извършва при получаване на продукта.
Наскоро разглеждани продукти
Изчисти всички
Все още не сте разглеждали продукти. Използвайте опцията за търсене в уебсайта в горния десен ъгъл, за да намирате лесно любими продукти.
С включването на тази настройка ще виждате списък с наскоро разглеждани продукти.