Използвате стара версия на вашия браузър. Моля, свалете последната версия на браузъра за оптимално шопинг изживяване. Благодаря, разбрах.

  Методи на доставка и плащане

  Методи на доставка и плащане

  Наслади се на разнообразни опции за плащане.
  Плати онлайн с карта
  PayU

   

  За плащане по банков път системата ще те пренасочи към PayU при завършване на поръчката.

  ДОСТАВКА ДО АДРЕС:

  За поръчки над 89 лв. доставката е безплатна. За поръчки под 89 лв. таксата за доставка е 4 лв.

  Таксата за обработка на плащане при доставка е 2 лв. на поръчка. При плащане, осъществено към момента на поръчка, такса за обработка не се начислява.  

  ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ:

  За поръчки над 65 лв. доставката до офис на Еконт е безплатна. За поръчки под 65 лв. таксата за доставка е 4 лв.

  Таксата за обработка на плащане при доставка е 2 лв. на поръчка. При плащане, осъществено към момента на поръчка, такса за обработка не се начислява. 

  Наложен платеж
  Европът, Еконт, Рапидо
  Плащането се извършва при получаване на продукта. Доставка до адрес: За поръчки над 89 лв. доставката е безплатна. За поръчки под 89 лв. таксата за доставка е 4 лв. Таксата за обработка на плащане при доставка е 2 лв. на поръчка. При плащане, осъществено към момента на поръчка, такса за обработка не се начислява. Доставка до офис на Еконт: За поръчки над 65 лв. доставката до офис на Еконт е безплатна. За поръчки под 65 лв. таксата за доставка е 4 лв. Таксата за обработка на плащане при доставка е 2 лв. на поръчка. При плащане, осъществено към момента на поръчка, такса за обработка не се начислява.
  Плащане с 1 клик
  Тази опция ти позволява да запазиш данните на картата си, за да си спестиш време за въвеждането им при следващото ти пазаруване. Можеш да въведеш данните на повече от една свои дебитни или кредитни карти за плащане. Методът “Плащане с 1 клик” може да се активира по всяко време, след като създадеш своя акаунт, при регистрирането на нова поръчка, която да се плати с карта.

  Ако твоята карта има 3D Secure, ще бъдеш препратен към Payu страница за потвърждение, след като направиш плащането.