Използвате стара версия на вашия браузър. Моля, свалете последната версия на браузъра за оптимално шопинг изживяване. Благодаря, разбрах.

    За нас

    ИСТОРИЯТА НА FASHION DAYS

    Първи стъпки в онлайн модата

    Всяка история има своите корени. Началото за нас е дадено през 2009 г., когато основателите на бранда решават да предлагат достъп до ексклузивни марки на всички модни любители, които търсят позитивна промяна на визията и стила си. Предизвикателната модна мисия на Fashion Days започва с широка гама дрехи, обувки и аксесоари за жени, мъже и деца на различна възраст. Ако искаш да разбереш повече за следващите страници от историята на Fashion Days, скролни надолу. Ще откриеш как сме станали това което сме сега – абсолютно завършен и работещ продукт: онлайн магазин, предлагащ впечатляващо разнообразие от продукти и марки, достъпни навсякъде и по всяко време.

    Първи стъпки в онлайн търговията

    2009 – Както ти споменахме по-горе, в началото основателите на бранда съсредоточават усилията си в две предизвикателни индустрии с неограничен потенциал: модата и онлайн търговията.

    2011 – Тогава се присъединихме към групата Naspers, като по този начин направихме една крачка напред в света на иновациите.

    2013 – Тази година беше белязана като еволюционна в развитието ни като водеща марка на пазара: ние бяхме първият румънски търговец на дребно, който пусна на пазара мобилно приложение, което даваше възможност за плащане с карта. И не само това…

    2013 – Основните промени за бранда продължиха и с тотална смяна на бизнес модела ни. От клуб за пазаруване, предлагащ само лимитирани намаления се развихме до по-мащабна търговска дестинация, широко отворена за всеки онлайн потребител, който желае да отвори гардероба си за сезонните колекции на топ световни марки. Тази положителна промяна доведе до общ ръст на бизнеса, оптимизиране на стоката и времето за доставка.

    2014 – Тогава представихме ZEE LANE – нашият собствен моден лейбъл с колекции за жени, мъже и деца. През същата година представихме и мобилното приложение за iOS и Android.

    2015 – Това беше още една изключително важна година в нашата бранд история. Собственикът на компанията се смени и с това направихме една стъпка към партньорството ни с eMAG, което в бъдеще допринесе за налагането на Fashion Days като моден лидер в електронната търговия в региона.

    2016 – Започнахме да работим още по-усърдно върху ползите за клиентите ни: въведохме безплатна доставка и връщане в срок от 30 дни, както и функцията ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ в личния клиентски акаунт.

    2017 – През тази година, за да направим онлайн пазаруването във Fashion Days още по-удобно, успяхме да въведем опцията за доставка до офис на куриер за нашите клиенти, както и “Проверка на пратката” при доставка.

    Нашата история продължава да се пише всеки ден, заедно с мисията ни да ти предлагаме разнообразни и вълнуващи модни открития.
    Не пропускай нищо и ни следвай във Facebook, Instagram, блогът ни –  The Daily IssueFacebookPinterestInstagramTwitterYouTube