Skip to main content

Розовите нюанси в мъжкия гардероб

Etro - Runway - Milan Collections Men SS16

„Истинските мъже могат да носят и розово!“Някога чували ли сте фразата, съгласни ли сте с нея? Ние определено сме, защото в модата няма стриктни правила (или поне не и такива, които да не можем да пренаписваме понякога), няма граници, вече няма и дамски/мъжки цветове. В противен случай щеше да е много скучно, а ние не обичаме скуката!

Вече дрешките за малчуганите не се делят на „розови за момиченце, сини за момченце“. Децата обичат цветове и използват фантазията си много по-креативно от повечето възрастни. Защо не вземем пример от тях? Нека подходим с въображение и се възползваме от всички възможности, които имаме, вместо да мислим старомодно и ограничено.

Ако питате нас, при всички положения си струва да опитвате нови неща и да експериментирате! Мъжете не трябва да се страхуват да носят повече цвят – приветстваме розовите нюанси в мъжкия гардероб. Представете си една хубава вталена риза в светлорозово в комбинация със сив костюм. Не звучи ли добре? Или пък розова тениска с щампа и къси панталони за плажа. Бледи тонове и каре в розово също са добра идея.

Boys-in-pink

В последно време редица дизайнери окуражават господата да носят розовите нюанси. Факт е, че някои от визиите в ревютата им са твърде екстравагантни, но могат да бъдат използвани като добри идеи за готин аутфит. Вдъхновете се от тях и пазарувайте тук!

Розовият цвят видяхме в ревютата на Topman, Etro, Christopher Shannon.


Credits: Getty Images & Fashion Days