Skip to main content

Зад кулисите на първата ни имиджова фотосесия

Както може би вече разбрахте (от публикациите в интернет и от нашата Фейсбук страница), на специално събитие миналата седмица представихме първия си голям проект за Бъгария - имиджова фотосесия на Fashion Days! Много сме горди, защото именно българският екип беше избран да организира и реазлиза този проект от името на всички държави, в които присъстваме, а именно Румъния, Чехия, Унгария, Словения, Словакия и, разбира се, България.

За фотосесията се погрижи екип от доказани професионалисти: модния фотограф Васил Германов, стилистът Хубен Хубенов и гримьорът Слав. Избрахме и едни от най-добрите български модели, които ще станат официални лица на марката в цяла Европа: Екатерина Пенева, Кристина Несторова, Мария Митева и Мария Шейтанова от Визаж Модел Груп и Иво Аръков, Николай Николов и Давид Страхан от Ивет Фешън.

Двата снимачни дни на три локации бяха едно наистина незабравимо преживяване. Останахме впечатлени от професионализма, който демонстрираха всички. Искрено се забавлявахме с шегите на Слав, който освен че беше отговорен за безупречния грим на моделите, успяваше и постоянно да разсмива всички присъстващи.

За нашия Експерт по социални мрежи, Яна, която се присъедини към екипа ни съвсем скоро, това беше и първата работна фотосесия – беше безкрайно развълнувана, макар и не пред обектива  А нашият Изпълнителен директор, Ева, както и Маркетинг мениджърът ни, Жени, почти изпаднаха в еуфория от невероятното количество страхотни дрехи, обувки и аксесоари, осигурени за фотосесията. Признаваме си, искахме да си откраднем не едно и две неща – прекрасни сандали Marc Jacobs, раирана блуза Prada, бижута, шапки и какво ли още не. Стилистите едва успяха да опазят огромния брой обувки. Истински рай за всяка жена!

Беше едно вдъхновяващо преживяване и въпреки че в края на втория снимачен ден всички бяхме изморени, никой не искаше да си тръгва. С голямо удоволствие споделяме кратко видео от двата снимачни дни, за да усетите поне малко от страхотната атмосфера на снимките. Самите кадри са в процес на обработка, но ги очаквайте съвсем скоро!

Видео: Fashion Days имиджова фотосесия - зад кулисите