Използвате стара версия на вашия браузър. Моля, свалете последната версия на браузъра за оптимално шопинг изживяване. Благодаря, разбрах.
Изкупено
Pepe Jeans London

Детски раиран пуловер в черно и бежово

14290 лв.
ДОСТАВКА ДО 2-4 РАБОТНИ ДНИ
ЛЕСНО ВРЪЩАНЕ: заяви първите 30 дни ПРОВЕРКА НА ПРАТКАТА
Цена с включен ДДС
Състав:
48% акрил, 31% найлон, 21% вълна

Поддръжка:
Моля, следвайте инструкциите от етикета.

Код на продукта:
PB700397-999

Приблизителен период на доставка до куриер:
23.11.2018 - 27.11.2018

 
Доставка
Поръчките доставяме чрез една от куриерските фирми (Европът, Еконт, Рапидо).

  • Доставка до адрес:

Доставката е БЕЗПЛАТНА за настоящия продукт.

  • Доставка до офис на Еконт:

Ще изпратим пратката до най-близкия до вас офис на Еконт. Доставката е БЕЗПЛАТНА за поръчки над 65 лв. За поръчки под 65 лв. таксата за доставка е 4 лв.

Плащане

  • Кредитна/дебитна карта – приемаме всички валидни банкови карти на MasterCard, Visa или Maestro (и American Express, в случай че е приложимо в съответната страна).
  • Наложен платеж – плащането се извършва на куриера при доставката на продукта.

Искате да върнете цяла поръчка или само един продукт? Може да го направите лесно. Отказът от договора, сключен от разстояние, е в рамките на 30 дни от датата на доставка. За целта:

Отидете в Профила си, изберете секция Връщане на продукти и следвайте указанията във формуляра за връщане.

  • Цената на всяко връщане в секция Връщане на продукти в Моят профил, направени чрез попълване на Формуляра за връщане, е на стойност 3 лв. за всеки един генериран формуляр и се осъществява чрез нашите партньорски куриерски фирми.
  • Вие избирате как да получите заплатената сума за върнатия продукт. В зависимост от метода на плащане, това може да стане по банков път (по ваша сметка или по сметката на вашата кредитна/дебитна карта) или чрез зареждане на ваучер за следваща покупка.
  • Продукти от категории Бельо, Бански костюми и Козметика не подлежат на връщане.

Ако възникнат допълнителни въпроси, свържете се с нас на телефон 0700 17 660 (на цената на един градски разговор).

Pepe Jeans London

Pepe Jeans London

Pepe Jeans London е създаден в Portobello Road, London през 1973 г. Само две години по-късно вече няколко магазина са отворени в британската столица, а през 1983 г. английският дух навлиза в Ирландия и започва да завлaдява Европа.

Един от основните фактори за успеха на бранда е стабилната основа, положена в Лондон като отправна точка. Международно известни личности, актьори и футболисти също спомагат за популяризирането на марката в световен мащаб.

Свежият и младежки дизайн на Pepe Jeans London е вдъхновен от градската атмосфера, която може да се усети по улиците на британската столица. С непрестанна способност да представя най-силните трендове в деним модата, Pepe Jeans London остава на главна позиция сред водещите модни брандове.

Днес лейбълът е представен в 60 страни с повече от 300 магазина и още 7000 точки, където почитателите на марката могат да открият любимите си модели.

Виж още продукти на марката
Наскоро разглеждани продукти
Изчисти всички
Все още не сте разглеждали продукти. Използвайте опцията за търсене в уебсайта в горния десен ъгъл, за да намирате лесно любими продукти.
С включването на тази настройка ще виждате списък с наскоро разглеждани продукти.
    Facebook Pinterest Twitter Google Plus