Geox

1593 продукта

Geox

Водещата италианска марка за обувки Geox оспорва традиционните възприятия на света за тази индустрия. Поема по свой път, създавайки модели, които "дишат". Компанията е основана през 1992 г., след като в края на дълго и изморително бизнес пътуване в Невада Mario Moretti Polegato прави отвори на обувките си за проветрение. Осъзнавайки, че подобно просто решение всъщност работи отлично, Mario разработва идеята и патентова технологията.

От 1995 г. Mario Moretti започва производство на обувки с името Geox, подобрявайки качествата на първоначалното изобретение. Разширява продукцията за мъже и жени.

Революционното решение в индустрията с обувки е на основата на релефна гумена или кожена подметка, създадена със специална дишаща и непромокаема мембрана от уникална микро-пореста материя, която позволява на краката да дишат, без да допуска влага. Специалната технология създава среда за естествена терморегулация и отличен микроклимат в обувката.

Иновацията стои в основата на Geox. Мисията на марката е да предложи технологични решения за проветривост на моделите. Революционните обувки се развиват паралелно с линия облекла. Патентова се технология за максимален комфорт, терморегулация и проветривост. Бързо целта хората да се обличат по-добре става част от мисията и бъдещето на лейбъла.

Днес над 100 държави следват пътя на италианската марка, покорила своите почитатели с неподправена комбинация на висока технологичност и стилен италиански дизайн, които само Geox може да предложи!