Skip to main content

Аутфит в металически нюанси

Металическите нюанси бяха абсолютен хит цяла година, но този моден тренд достига своя пик... точно сега! Празничните дни са онзи момент, в който можете да си позволите солидно количество пайети, блясък и металик, без да изневерявате на елегантната визия.

1. Металически поток 

LoeweClothing

Този аутфит определено изисква смела и дръзка личност. Основната идея е съвсем ясна: да се включат колко е възможно повече металически елементи в дадена визия. Само един фин съвет: каквото и да правите, не прекалявайте с аксесоарите!

2. Тема: Блясък 

LoeweBags

Ако металик от глава до пети не ви звучи добра идея, можете просто да заложите на аксесоари в металикови нюанси (дори ако самите те не са съвсем прости и обикновени). Готините чанти, представени от Loewe по време на Paris Fashion Week 2016, са отличителен мотив, който спокойно можете да съчетаете с изчистена рокля и обувки с висок ток. Аутфитът говори за металическа магия – колко вълшебно звучи само!

3. Течението Постметалик

JW Anderson

Ако дори опцията за металикови аксесоари ви се вижда прекалена, можете да почерпите вдъхновение от колекцията на J.W. Andersons за сезон Пролет/Лято 2016. Лъскавите обувки и бижута в микс с нежни блестящи материи са разчупен елемент, който можете спокойно да носите със сако, яке или дори спортно-елегантна жилетка.

4. Щипка лъскава свежест 

MichaelKors

Очевидно Michael Kors също не е фен на металическата екстравагантност, затова е неговата колекция открихме по-лек прочит на темата Металик: токи, капси и други метални детайли. Нужно ли е да казваме, че тези елементи могат да бъдат приложени към всеки аутфит – от спортно-елегантен до изискан и официален. Бъдете смели и експериментирайте на воля с деликатните детайли, които отразяват светлината.

5. Металически нюанси – новото черно 

NinaRicci

Nina Ricci е модна къща, която винаги е уважавала философията за романтичната френска кокетка: пораснала дама, която е едновременно женствена и закачлива. Дори когато става дума за аутфит в цвят металик, моделите имат мека и женствена нотка. Освен металически цветове, във визията често фигурират пера и пайети – свеж и артистичен начин да пренесете металическия аутфит на ново ниво.