Skip to main content

Есенен гардероб: съкровище от плетива

Когато температурите започнат да падат бързо и застрашително, не ни остава нищо друго, освен да потърсим утеха в топлите и удобни плетива от вълна и кашмир. Трендовете този сезон лесно се адаптират към всеки вкус и гардероб, а плетените артикули са перфектното допълнение към лукса на есенно-зимната визия.

Да се облечеш топло този сезон означава да откриеш подходящото плетено пончо или наметало в бохо шик стил от 70-те. Пончото е дреха, която не само служи в прехода между различните сезони, но ще бъде до вас в хладните дни и вечери на открито.

poncho

Дългата жилетка се превърна в хит и задължителен елемент от гардероба на всяко момиче, което обича модата и следи тенденциите. Тази дреха пренася офис стила ви на още по-високо ниво, а ние ви предлагаме да я комбинирате с рокля от коприна (да, точно така, бъдете смели!), рокля-риза и кецове. Съчетанието на лукс и кежуъл елемент във визията е притегателна сила за всяка фешъниста! Дългата жилетка можете да носите и върху яке от деним или естествена кожа – защото layering трендът няма скоро да слезе от модния подиум...

smart cardigan

Има обаче едно плетиво, което прекрасно съчетава комфорта и топлината със street style актуалността… да, плетените поло блузи изобщо не са демодe, тъкмо напротив! Носете ги под ризи, рокли и летни кроп топове!

turtlenecks

ПАЗАРУВАЙ >> ПЛЕТИВА