Skip to main content

Как да носим къси панталони през лятото?

FTD_shorts

Няма две мнения по въпроса! Свежите къси панталони са един от любимите елементи както за пролетния, така и за летния гардероб. Те са удобни, готини и стилни. Ще се спрем на няколко модела, които ще са абсолютен хит този сезон! Скъсете дължината и удължете морските емоции :)

flared shorts

1. Разкроените къси панталони са перфектната алтернатива на любимата къса пола: кройка с висока талия ще прибави модерна нотка към вида ви. Съчетайте ги с пантофки и свободен топ - вече сте готови за летни разходки!

sport cutoffs

2. Спортните модели или тези от деним са идеални за горещите дни на лятото, особено в комбинация с бяла риза и аксесоари с пискюли. Не забравяйте, че късите панталони от деним са универсален модел и могат да бъдат носени както на фестивал, така и на плажа, а защо не и в градски условия – всичко, което ви е необходимо, е бял елек (или туника) и чифт спортни обувки.

bermuda

3. Бермудите вече са нещо много повече от любимия модел на родителите ви – ретрото се завръща с пълна сила през Лято 2016, знаете това добре! Съчетайте ги с изрязан топ, еспадрили, плажна чанта с шарка и, разбира се, подходящите слънчеви очила.

Насладете се на още неустоими предложения тук!