Skip to main content

Като звезда, но с разумен бюджет

Едва ли има жена, която ще отрече, че поне веднъж седмично разглежда снимки на известни личности, за да отмъкне от тях идеи за своя гардероб. Често дрехите на знаменитостите, обаче, се оказват не по джоба ни и се отказваме от тях. За да не спира вдъхновението, днес говорим с блогъра Ирина Денева, която отмъква от инстаграмите на популярните визии на заем.

13116349_119320708482967_2869695533012830350_o

"Това лято спокойно може да бъде определено като сезона на голите рамене. Какво по-нежно и женствено от тен, чифт очарователни ключици и топ с волани?Още от 70-те години, от времето на Woodstock и Bianca Jagger, тази дреха си е спечелила славата на успешен изкусител.Сигурно за това и до днес звездите не спират да публикуват в социалните мрежи свои снимки в тази стилистика. Гласовитата Beyoncé и топ моделът Bella Hadid са сред любимките на Америка и често са давани като добър пример, когато говорим за стил. Преди световното си турне Queen B сподели няколко снимки от ваканция със семейството си, на които е облечена с топ с обемен волан и панталон от същия плат. Дългокраката калифорнийка Hadid сякаш е почитател на трикото и ръкавите с набор като така визията и е още по-момичешка.

Постигането на ефекта “холивудски блясък” не е сложно и не е задължителен синоним на думата “скъпо”. Нужно е само малко въображение и желание за експеримент.

FullSizeRenderтоп Zee Lane

А как точно да носим топ с паднало рамо?Той лесно се комбинира с къси панталонки или класически деним, високият ток във визията пък гарантира погледи и комплименти.Ръкавът може да бъде и къс, и дълъг и много ефирен, а ако все пак искате да избегнете прекалено разголените рамене – изберете топ, който ги покрива с презрамка. goloramo

топ Only // блуза Mango // топ Guess Jeans

По-смелите дами могат да допълнят картинката с гащеризон, но трябва да заложат на горна част не с обем, а с ластик (като тези на Bella).И един практичен съвет: ако се чудите дали да не замените денима с пола и каква да бъде тя - мини или макси, отговорът е просто изберете рокля и нека тя е с голо рамо, така със сигурност няма да нарушите пропорциите на тялото си.

zoom_1

рокля Zee Lane

А за финал – сложете цвете в косата като Beyoncé и оставете морския вятър да се погрижи за всичко останало. Пазарувайте сега!"