Skip to main content

Нови пластове стил в мъжкия гардероб

FTD

Не е трудно да се забележат онези задължителни елементи, в които господата трябва да инвестират през зимата. Тези класики за стил в мъжкия гардероб са абсолютно непреходни, и още нещо – когато са съчетани правилно, внасят нова нотка на мода и изтънченост.

1. Палтото, което да носите с дънкиoutfit 1Всички знаем, че комбинацията на палто с костюм е класика, но защо не опитате нещо различно - например градско палто, което може да се носи с дънки и не изглежда твърде строго? Доброто палто ви гарантира топлина, но не забравяйте: моделът, който ще изберете за layering тренд, не трябва задължително да е обемист.

2. Зимното спортно яке, което придава нов облик на вталения костюмoutfit 2Градският типаж с живот в офиса от 9:00 до 18:00 може би трудно ще се престраши да носи вталения си костюм със зимно спортно яке, но въпреки това тази комбинация изглежда супер. Тя е точно толкова стилна, колкото е и неочаквана, и създава готин ефект при избор на ярки цветове.

3. Ватираният елек като... долна дрехаoutfit 3Ватираният елек е надежден избор за студения сезон и стои добре, ако се носи върху риза с вратовръзка. Съветваме ви да заложите на layering тренда отново, като за финален пласт сложите зимно сако.

4. Суитшъртът с качулкаoutfit 4Суитшъртът с качулка обикновено се свързва с практичната страна на мъжкия гардероб, но определено може да надхвърли очакванията ви, като се съчетае с риза и вратовръзка. Така получавате 2 в 1 – стил и комфорт. Какво трябва да добавите за цялостна визия? Сако, раница и чифт спортни обувки.

5. Пуловерът с плетка тип осморка или поло якаoutfit 5Трудно е да изберем само едното, тъй като и двете принадлежат към една и съща категория. Пуловерът с плетка тип осморка е идеален за комбинация с риза от деним и вратовръзка, както и с дълга тениска и кожено яке. За онзи с поло яка е ясно – стои чудесно под сако или палто.

Разгледайте предложенията в нашия магазин тук и вземете нова порция стилно вдъхновение!