Skip to main content

Панталони с принт

FTD

Панталоните с ярки принтове и мотиви са доста шик и са добра алтернатива на летните рокли и поли за офиса и ежедневието. Принтовете са забавна идея, с която можете да изпробвате различни стилове, да бъдете малко по-смели от обичайното и, разбира се, добавят щипка уникалност в цялостния ви стил.

Но и не само това. Последните панталони с принт, актуални напоследък, са адски удобни и широки – сякаш сте нахлузили комфортна пижама, с която се чувствате добре 24/7. А и не са кой знае колко трудни за комбиниране – препоръчваме ви панталони тип кюлоти със семпла бяла тениска – няма как да сгрешите! Дойде ли месец септември, просто ще замените белия тишърт с блуза с поло яка (отново в бяло), нови есенни ботуши или боти и воала! Ето колко лесно и с малко усилия летният аутфит се трансформира в есенен.

Лятото обаче още не ни е напуснало, затова ви препоръчваме да носите своите чудесни панталони с принт в съчетание с нежни блузи от шифон или ризи от деним. През есента добавете жилетки с едра плетка или кожено яке. Ярките принтове се чувстват най-добре в компанията на бели, черни, неутрални или пък минималистични аксесоари.

Обърнете внимание на един от най-горещите есенни трендове – панталони с принт, и пазарувайте с отстъпки до -82% от Fashion Days!

pants  (1)
pants  (2)
pants  (3)

pants  (4)
pants  (5)
pants  (6)

ПАЗАРУВАЙ >> ПАНТАЛОНИ С ПРИНТ