Skip to main content

Роклята ви се нуждае от кецове

Напоследък е доста тренди и дори препоръчително да съчетавате масивни спортни или шикозни кецове с почти всякакви типове дрехи. Да носите обувките си от спортната зала извън нея отдавна не е табу - очевидно модата върви напред и разчупва клишетата едно по едно. Всъщност това е чаровен и вдъхновяващ микс между спортен и луксозен тренд, който максимално се доближава до нарастващата нужда от свобода и удобство в облеклото.

Какво ще кажете за комбинирането на кецове с рокли? Нашите опитни модни редактори (които с ръка на сърцето признават сантимента си към тази тенденция) направиха кратка селекция, която добре обрисува идеята. Е, вашето собствено въображение и вкус могат да произведат още безброй стилни идеи, така че не губете време. Просто експериментирайте колкото се може повече!

Малката, деликатна тайна на това съчетание се крие в два на пръв поглед незабележими детайла. На първо място, това са чорапите: свалите ги максимално надолу или носете само такива, които не се виждат. Втората особеност: необхосимо е да издължите линията на крака оптически. Можете да постигнете това с дължината на самата рокля - нека тя е до коляното или още по-добре - над него.

Съвет на редактора: кецове като Converse, които не са предназначени за спорт, или обувки без връзки се комбинират чудесно с рокли и поли от всякакви цветове и нюанси. Аутфитът трябва да запази ежедневния си вид, но и да излъчва доза елегантност. Самата визия се отнася повече до ниски кецове, но спокойно можете да опитате и със спортни обувки на платформа.

adidas_13121_M20792
adidas_13121_M20896

ПАЗАРУВАЙ VANS


Credits: Featured image by Getty Images.