Skip to main content

Задължително за сезона – чанти с декорации

FTD

Какво се случи с обичаните от всяка дама чанти за през рамо в новия сезон? Някой забеляза ли? Е, дизайнерите добавиха малко бляскави декорации – необходим детайл, който прибавя доза лукс в цялостната ви визия! Този незаменим аксесоар ще бъде до вас и през деня, и в горещите нощи, за да вдигне нивото на есенния аутфит и за да придаде нужната екзотика в стила!

Апликации, вериги, бродерии, металически детайли можете да видите в чантите за сезона по всички модни подиуми – от класики като Chanel, Dior, Dolce&Gabbana, Fendi до по-младежки дизайнери, например Anya Hindmarch и Stella McCartney.

Използвайте тренда по собствен начин, избирайки декорация по свой вкус. Имате на разположение голямо разнообразие от варианти: бляскави емоджи апликации, вериги, бродерии, металически детайли или акценти от кожа с косъм. Всичко зависи от вас!

Тук сме, за да ви докажем защо наистина трябва да посрещнете есента с чанта за през рамо с лъскави декорации, както и да ви покажем няколко хващащи окото модела от нашата селекция.

ПАЗАРУВАЙ >> ЧАНТИ С ДЕКОРАЦИИ

collage embellished 1

collage embellished