Skip to main content

Ако ще е гарга… да е РОЗОВА!

1


Тази зима повече от всякога се нуждаем от щедри дози витамин Ц(вят) и дрехи в пъстри шарки за настроение, вдъхновение и усмивка. Даваме заслужена почивка на черно-белите класики и слагаме на пауза комфортното сиво. Заместваме с по-слънчеви нюанси и промъкваме контрабандно частичка от лятото на финала на календара.

Как да носим горещи цветове насред мразовитите дни? Фасулска работа! Позволи ни да ти споделим няколко добри идеи.

Забъркай си комбинация от монохромен деним и наметни палто в неочаквана разцветка – в свежооранжево, наситеносиньо или изгарящорозово. Яркото палто или пухено яке изпъква съвършено и върху сет, решен тотално в бяло – бял панталон, бяла риза, плетиво и може би дори боти. Ако ти се иска още малко закачка, заиграй се с цветни чорапи, шапка с помпон или часовник на китката.


3


Друг възможен сценарий са цветните боти за акцент! Класически тренч, под него топъл суитшърт и панталон в неутрална гама, а за финал – подобаващо цветна обувка. Обожаваме смесването на карамалени нюанси с наситеночервено.

Хубавичко нашарваме ситуацията и при аксесоарите. Като потапяме в любими нюанси колекцията си от шалове, ръкавици, портмонета и дори ключодържатели.


5


Тениските с весели принтове по актуални теми или пък с картинки от любими анимации също подсилват коктейла ни с мега цветове за зимата. Съчетаваме ги с пухкави жилетки или ги обличаме направо върху тъничко поло в жълто, оранжево или друго, което ни носи удоволствие, когато застанем с усмивка срещу огледалото.

Цветните чанти и раници са още един детайл към пъстрата еуфория, която си строим насред крехките температури навън. Сгряват ни сърцето тренди моделите, окъпани в малиново, масленозелено и деликатносиньо.


2


Има дни, в които сме абсолютни максималисти и наслояваме смело цветове върху… още цветове! Комбинираме принтове и пускаме въображението си да препуска свободно, за да ни отведе но някоя визия, която ще се помни и която ще ни топли.

И ако можем да си позволим да освежим мъничко една популярна поговорка:

“Ако ще е гарга… да е РОЗОВА”. Или поне тази зима!

 

А за още вдъхновение ти събрахме цветни аксесоари ТУК, а цветни дрехи ТУК :)

И за момчетата, разбира се, ТУК и ТУК!


2


текст: Александра Тошева

фотография: Георги Андинов
стайлинг: Антония Йорданова
грим: Алина Манова 
коса: Георги Петков
модел: Mари @INTER MODELS

гардероб: FASHION DAYS