Skip to main content

БЛЯСЪК, ИЗТЪНЧЕНОСТ, ФИНЕС: JUST CAVALLI

FTD

Когато става дума за работата на Roberto Cavalli, абсолютно нищо не е малко по размер: колкото по-голямо и масивно, толкова по-добре. Тази философия се преплита във всяка линия на дизайнера, включително и в Just Cavalli. Радост и оптимизъм, блясък и успех, лукс и красота – всички тези понятия определят същността на бранда, а стилът, който предлага, е не просто начин на обличане. Той е начин на живот!

Дизайнер на звездите и майстор на щампите – Cavalli основава своя моден лейбъл в началото на 60-те и усъвършенства изкуството да съчетава сексапил и изкуство чрез шарки и екзотични релефи. Неговите произведения могат да бъдат открити в гардероба на всеки мъж или жена, които харесват нестандартните и красиви модели.

insert 1 Just Cavalli

Линията Just Cavalli винаги е следвала модните стъпки на Roberto Cavalli: постигане на повече блясък чрез повече елементи. От последната колекция струи усещане за баланс, а фокусът е върху материи, щампи и лъскави детайли – силуетите варират от викториански шик до модата на 70-те, без да отстъпват по изтънченост и съвършени кройки.

insert 2 Just CavalliМалко са лейбълите, които успяват да комбинират всичко това. Искате ли да постигнете парти аутфит дори в студените дни? Искате ли сакото и чантата да приковат всички погледи? Искате ли да сте в светлините на прожектора с ослепителна рокля и перфектни обувки? Ще откриете всичко това плюс още много от Just Cavalli.

insert 3 just cavalliВижте в нашия онлайн магазин последната колекция на марката. Тя ще бъде ваш верен приятел по време на есента. И не само!

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА >> JUST CAVALLI