Skip to main content

Fashion Days видео тренд гайд: Есен/Зима 2015

FTD34

Тази есен сме ви приготвили безкрайна модна фиеста, която е достъпна както през лаптоп, така и през мобилно устройство или таблет – да, новият TREND REPORT ЕСЕН/ЗИМА 2015 е вече тук. Споделяме няколко идеи, които ще пленят шопинг плановете и въображението ви. Освен това нашите модни редактори ще ви поднесат своите виждания и препоръки за 5 топ тренда за новия сезон. Насладете се на усмихнато видео, от което грее красивата Raluca Aprodu!

Смело ще ви преведем през океан от модни решения и ще ви насочим към най-любопитните (според нас) тенденции за 2015. Тук сме, за да преоткриете своя стил и да се чувствате комфортно във всяко свое фешън Аз! Есента е красива палитра – вземете максимума от цветовете й!

https://www.youtube.com/watch?v=Xm06DnDg_QE&list=PLlNZVraBxOOPruL-upSiLVtnmOM1isKnH&index=2

Сигурни сме, че поне мъничко сме успели да ви усмихнем в този мрачен и дъждовен следобед с нашето видео и чаровната Raluca Aprodu! Напомняме ви също, че можете още сега да свалите на своя компютър PDF файл с линкове към всички тенденции и ревютата им в The Daily Issue. Така лесно ще можете да обсъдите модните си идеи на неделно кафе с приятели и взаимно да се вдъхновите за новия сезон! :)

PDF LINK IMAGEСВАЛИ СЕГА >> TREND REPORT FALL / WINTER 2015

Не забравяйте и за своята половинка и обновяването на неговия гардероб – подготвили сме специална селекция за МЪЖЕ, които ще ви помогнат да се ориентират в ключовите тенденции за есента!