Skip to main content

Кралицата на сърцата

Любовната треска успя да завладее и гардероба ни. Тази година за Свети Валентин си пожелахме малко... по-нестандартни, но пък стилни валентинки. И за да бъдем максимално конкретни в желанията си към Купидон и всичките му съучастници за Празника на любовта, изготвихме подробен списък с романтичните ни желания от съкровищницата на Fashion Days. Принтът и апликациите на сърца винаги са тренди, но сега са по-горещи от всякога! Пренасяме ги върху модните хитове на сезона и редуваме новите си любими аксесоари, потопени в романтика и красиви символи.


d9444431-b2e4-4609-b742-01ed9f4b976c

Чанта Furla / Чанта Fornarina / Чанта Tosca Blu


Ако ще е чанта, то нека бъде специална до последния детайл. Имаме си няколко „Уау“ попадения като малката наситеночервена Furla, украсена с мини сърчица в златно или другото ни алено бижу от Tosca Blu с романтичен акцент в златно. По-закачлив е прочитът на Love Moschino, но пък никога не отказваме малко блясък и брокат.


5a5c4270-f383-407c-838a-e14c4daea3c5

Часовник Esprit / Часовник Fossil / Часовник Thom Olson


В секунди любов отмерват времето тези малки съкровища от Fossil, Thom Olson и Esprit. А акцентите по тях градират от съвсем дискретни, като мъничката светивалентинска нотка върху циферблата на Fossil, до приятно релефните украси по каишката на бледорозовия Thom Olson.


FotoJet (61)

Подобна гривна Constantine Nautics / Колие Skagen / Обици Folli Follie


Нежното бижу е едно от най-фините обяснения в любов. Точната доза романтика от кристали и мъниста ни поднасят от Folli Follie и Fossil. По-нестандартен е прочитът на Constantine Nautics с кристално сърце Swarovski и въжена основа на гривната, изработена от висококачествени материали, използвани в мореплаването. От Skagen миксират метали с различно оцветяване, за да ни очароват с перфектното универсално колие, което може да носим и съчетаваме с всичко.


9d994714-cbd6-43e1-b28b-2de160c03dc0

Спортни обувки Love MoschinoСпортни обувки Love MoschinoСпортни обувки Enrico Coveri


Избрахме и подходящи спортни обувки, с които да се впуснем по стъпките на голямата любов. Love Moschino отново ни изненадват с романтични находки с атрактивни принтове и оригинални акценти. Esprit и Enrico Coveri също залагат на сърцата не само в месеца на любовта, но и изцяло за новия сезон.

Остава ни и да празнуваме! Надяваме се да сме те вдъхновили за един по-цветен и различен Свети Валентин, в който си струва да отпразнуваме и любовта си към шопинга.


FotoJet (64)

Колан Desigual / Суитшърт Maison Scotch / Раница Aldo