Skip to main content

Да удържиш на изкушението. Timberland.

FTD

Открийте своите обувки, боти и ключови елементи за гардероба през есента още сега във Fashion Days и пазарувайте с отстъпки, достигащи до -73%!

Когато става дума за дрехи, октомври е месецът, който връща с пълна сила топлите дрехи в полезрението ни, а в шопинг листа си намираме неща като якета, панталони, пуловери, ризи, шалове, обувки и жилетки.

products w

ЗА НЕЯ >>

Мислейки все по-натрапчиво за идващата есен, в ума ни витае един определен бранд: Timberland. Лайфстайл марка с уникален културен код и продуктов дизайн, вдъхновен от богатото наследство на New England, високи стандарти в ръчната изработка, издръжливост и комфорт. Няма как след изброените предимства да не поставим точно Timberland под номер едно в списъка ни с желания. Техните продукти са перфектен избор не само за града, но и на път.

Дали ще прекарате уикенда сред красиви планински пейзажи, или ще покорявате градската джунгла, няма как да не оцените високо функционалния дизайн и отличителна естетика на всичко с етикет Timberland.

products M

ЗА НЕГО >>

Носете своя стил, подписан от Timberland, с увереност и усмивка! Те са лесни за комбиниране, устойчиви са, а към дизайна нямаме нито една забележка. Обличайте се добре, без да изпъквате излишно – никога не е било по-лесно постижимо!