Skip to main content

Ежедневно­-елегантна визия от Mint Stories

1

Преди време ви запознахме по-­отблизо с вдъхновяващия екип, който стои зад модния блог Mint Stories (mintstories.com), но днес ще ви разкрием нашата първа съвместна колаборация с тях. Вдъхновени от пролетта, те ще ви пренесат на еднo приказно място, където цветовете на дърветата тепърва разцъфват и ухаят толкова силно на свежест, че чак носят онзи силен заряд на нещо ново, което предстои. Познато ви е, нали?

А сега ви оставяме да се насладите на ежедневно-­елегантна визия от Mint Stories, за която Звезделина Цолова ще ви разкаже:

5

„С настъпването на пролетта все по­-често обичам да комбинирам елегантни мотиви в ежедневната ми визия. Например любимите ми boyfriend jeans стоят страхотно както в по-­небрежни визии, така и в комбинация с елегантна риза, топ или сако. Това разчупване на визията я прави супер универсална и удобна за ежедневието. Непременно трябва да опитате подобна комбинация, но задължително изберете малко по-­дълго и свободно сако, за да смекчите строгостта, която излъчва.

8

Ако търсите все пак по-­елегантното излъчване, заложете на отворени обувки на висок ток, както аз лично предпочетох. Разбира се, и чифт бели кецове Converse биха стояли също толкова добре. По този начин ще се чувствате още по-комфортно в случай, че не обичате да носите обувки на висок ток.

6

Съчетайте чантата като основен контраст на цялата визия. Аз търсех нещо свежо, пролетно и малко. Затова и избрах елегантна малка чанта в комбинация от два цвята. Малка кожена раничка, в червен или друг наситен цвят, също би седяла добре в случай, че искате да направите визията още по-­кежуал.

4

Каквото и да изберете, чувствайте се наистина удобно и истински в това, което носите, защото това е най-­важното. Аз ще продължавам да ви изненадвам с нови аутфит предложения, които са част от моя гардероб, а защо не е и от вашия?

Целувки,

Звезди“

910

Сако – Mango // Чанта – Liu Jo // Дънки – Mango // Очила – Ray Ban // Обувки - MangoВсички продукти са от Fashion Days.