Skip to main content

Задължително за гардероба: чантата с ресни от велур!

starting picture_610 px

На първо място в листа ни с желания за лятото попада чантата с ресни. Няма как да я пропуснем, защото номадският намек в дизайна й страшно ни влече, а и тя е един от силните символи на модата от 70-те години!

Усетихте ли вече завръщането на еклектичните фолклорни елементи в модните тенденции този сезон? Няма как да не сте забелязали доста силната и шик комбинация между велур и ресни под формата на съблазнителна чанта... Един от моделите, в който се влюбихме от пръв поглед, е този на Pepe Jeans London – една от добрите инвестиции този сезон. Убедени сме, че стилисти и модни редактори ще му пишат висока оценка! :)

collage_fringes_shop_610 px

ПАЗАРУВАЙ ТУК >> 

Чантата с ресни изглежда толкова перфектно сега, колкото със сигурност ще изглежда и в някой бъдещ момент, още повече, ако я комбинирате с макси пола или рокля, както и с изтъркани деним панталони (а защо не и гащеризон от същата материя?). Шалът с интересен принт е бонус към великолепния аутфит, а семплият тишърт е задължителен, за да изглеждате небрежно, но все пак елегантно и свежо. Предлагаме ви да разгледате колажите към блог поста за максимално вдъхновение! Комбинирайте смело и безразсъдно! :)

collage_fringed bags_610 px


Credits: Getty Images