Skip to main content

За любовта към чантата: LOVE MOSCHINO се завръща!

starting picture_610 px

Най-съблазнителните модели чанти на Love Moschino започнаха да ни преследват дори насън – очертава се в крайна сметка да се предадем на изкушението... Пролетта започна да става все по-осезаема, топла и красива. Пред нас се простира цял един вълнуващ сезон на промени и обновления, а това задължително се отразява на модните търсения и експерименти. Следователно и на целия ни гардероб - ето защо сме намислили да се преобразим за нула време.

От няколко сезона насам, на едно от първите места в нашия (дълъг) списък с желания, неотменно блести модният бранд Love Moschino. Винаги се сещаме за техните модели чанти или аксесоари, когато стане дума за игрив и закачлив дизайн в комбинация с шик в безсрамни дози. Трудно е да устоиш на красиво изработени и лесно разпознаваеми продукти, създадени в името на функционалност, неподлежаща на времето.

Love Moschino е идеалният съюзник на вашия аутфит по всяко време на денонощието – чантите и аксесоарите ще накарат и най-семпло подбраният аутфит да изпъква и да бъде моментално забелязан. Нашите модни редактори подбраха за вас няколко модела чанти, но можете да разгледате цялата кампания на Love Moschino и да пазарувате с отстъпка до -69%!

Love Moschino_03
Love Moschino_05
Love Moschino_04

Пазарувай чанти LOVE MOSCHINO >>