Skip to main content

ИЗКУСТВОТО ДА НОСИМ РАЙЕ

Да живее райето – ето какъв е девизът на Лято 2015, защото просто обожаваме този класически и същевременно свеж летен тренд. Вече сдобихте ли се с готини раирани модели за сезона? Можем да ви помогнем с няколко полезни съвета как да съчетавате райето по най-добър начин:

1. Райето добавя силен контраст към всеки аутфит, затова е перфектно за разчупена визия, но също така можете да го комбинирате с подобни тонове за още по-балансиран ефект.

2. Винаги помнете, че райето насочва допълнително внимание към онези части от тялото, в които е съсредоточено, така че можете да го използвате за подчетаването им.

3. Хоризонталното райе създава ефекта на оптическо разширяване в дадена зона, но с тесните ивици ефектът не е така силен, както с широките - затова не се страхувайте да експериментирате с хоризонтално райе!

collage_1_610

4. Райето винаги придава изтънчена нотка, ето защо ако търсите класическа визия, обезателно изберете райе!

5. Не забравяйте, че вертикалното и хоризонталното райе не са единствените две опции. Бъдете нестандартни, опитайте и диагоналното райе!

collage_2_610

6. Райето е един от онези десени, които без проблеми могат да се миксират с други шарки. Пробвайте да комбинирате раиран топ с пола или чифт къси панталони със ситно каре, точки или индийски мотиви. Тайната за овладяване на този стил се крие в съчетаването на цветовете.

7. Ако имате съмнения, носете райе заедно с дънки. Това винаги е печеливша комбинация!

8. Харесвате ли color block дизайна? Заложете на модел с много широко райе в ярки цветове!

collage_3_610

9. Има определени неща, които никога няма да излязат от мода. Ризите с френско райе са едно от тях. Pablo Picasso, James Dean, Audrey Hepburn и Coco Chanel ги обожават. Ние също. ♥

ПАЗАРУВАЙ СЕГА >> РАЙЕ


Credits: Getty Images