Skip to main content

Лятно предизвикателство: преоткрий своя бански

swimwear_FTD

Нашите модни редактори измислиха нов, забавен начин да ви накарат да се връщате отново и отново. Нарекоха го Лятно предизвикателство: преоткрий своя бански! Отпускарските месеци за 2015 година призовават да излезем от уюта на комфортната си зона, когато става дума за бански! Ето защо сме се постарали да ви дадем някои полезни и актуални насоки, които да ви помогнат в избора на плажно облекло. Направете го стилно!

1. Цял бански

Сещате ли се кой е онзи модел бански, който рядко ще облечем извън ареала на плувния басейн, но от друга страна сме наясно, че по-женствен дизайн няма... Точно така, говорим за цял бански! Нашите стилисти препоръчват да бъдете смели с изящен модел цял бански и да се отдадете на елегантна и заслужена почивка. Комбинирайте го с шорти с висока талия или макси пола на свежи принтове и сами ще се изненадате от резултата!

swimwear_1 piece_1
swimwear_1 piece_2
swimwear_1 piece_3

2. Ярки принтове

Друг изтънчен стил, който можете да изпробвате, е бански в две части на ярки принтове и десени– добавете щипка екзотика към стила си и бъдете необичайни! Експериментирайте с контрастни цветове и закачливи мотиви, за да спечелите вниманието на плажа. Намаленията са страхотни, така че можете да съчетавате горнища и долнища на различни бански и да създадете свой уникален модел!

swimwear_2 pieces_1
swimwear_2 pieces_2
swimwear_2 pieces_3

ПАЗАРУВАЙ>> БАНСКИ

Вижте и тази статия >>