Skip to main content

Как да носим есенни шарки с цветя?

FTD

Търсите ли визия, която мигновено да приковава погледите на околните? Заложете на есенни шарки с цветя – гарантираме ви, че няма да сбъркате!

Кои са начините да носите този супер тренд и кой от тях е най-подходящият за вас? Нашите модни редактори споделят някои важни насоки – внимавайте, за да успеете наистина да се докоснете до комфорта и свежестта на красивите шарки с цветя!

Ето няколко стилни съвета как да носите есенните флорални мотиви:

1. Роклята с принт на цветя винаги е актуална. Деликатните шарки с цветя са перфектен избор, когато има важно събитие на хоризонта (например сватба). Предлагаме ви комбинацията от дизайнерска рокля и шарка с повтарящи се флорални мотиви или абстрактни цветя.

collage 32. Туниките в стил 70-те с деликатни флорални шарки могат да ви направят ослепителни, стига да изберете правилна комбинация – през октомври тази комбинация се състои от яке, плетени модели със свободна кройка и велурени ботуши дo коляното.

collage 13. Безпогрешно решение е панталон с флорален принт и дължина до глезена – прибавете и изчистен плетен модел в черно. Бял пуловер с поло яка и новите ви есенни боти също са добра идея!

collage 4

4. Тази есен в гардероба ви задължително трябва да има пухено яке с готина шарка с цветя. Съчетайте го с бели панталони и свежи обувки за отлична оценка по стил.

collage 2

Допълнете визията си с аксесоари в черни, неутрални или пастелни нюанси и класически златисти бижута, които да комбинирате с флоралните мотиви!

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА >> ЕСЕННИ ШАРКИ С ЦВЕТЯ

Открийте всичко за есенния си гардероб във Fashion Days!