Skip to main content

Бизнес визия от Esprit

FTD

Открийте ключовите елементи на есенния гардероб, които ще ви пренесат през часовете между 9 сутринта и 5 следобед. Да, офисният дрескод никога не е бил по-приятен, защото ESPRIT знаят как!

Най-лесният начин да се подготвите добре за дългия ден в офиса е да се доверите на експертите. Знаем, че невинаги е лесно да се намерят подходящите дрехи, които да си пасват, а и често чуваме максимата “dress for success”. Дизайнерите предлагат няколко комбинации, които са непреходни и с тях няма как да сбъркате. Представяйки на своите клиенти задължителни модели сезон след сезон, ESPRIT е марката, на която трябва да заложите за стилна офис визия.

collage esprit w

Съвет на редактора:Този сезон философията на layering тенденцията е на почит. Сега му е времето да залитнете по плътни, меки жилетки, които да носите вместо яке и които издигат личния ви стил поне едно ниво нагоре. Съвременният живот в офиса изисква точно такава дреха за балансиране на цялостната визия.

Заложете и на бяла риза с два джоба и преоткрийте себе си с панталони тип кюлоти вместо класическия модел панталон. Допълнете с colorblock блуза и шапка федора. Воала – ето как трябва да изглежда една дама в натовареното си ежедневие между 9 и 5!

Що се отнася до мъжката секция, този сезон ESPRIT ни представят няколко бъдещи класики, на които можем да разчитаме не само в офиса. Елегантни, модерни, свободни – това са думите, които описват стила на този лейбъл.

collage esprit mСъвет на редактора:Хубавото палто винаги е добра инвестиция за гардероба, а и не подлежи на капризите на времето. С него със сигурност ще изпъквате сред тълпата, но помнете, че здравословната доза стил изисква да добавим и фини плетива под палтото, както и подходящи панталони. Те са в ролята на основа за перфектен аутфит, затова не бързайте и си оставете малко време за избор.А какво би пасвало на тази комбинация? Разбира се, чифт елегантни ръкавици и блейзър с добра кройка.

Още страхотни предложения за офиса от ESPRIT ще намерите в сайта на Fashion Days. ♥