Skip to main content

Как да носим сафари стил?

FTD NEW (1)

Преди всичко трябва да стане ясно, че говорим за градско сафари – вдъхновение от суперудобни и свободни дрехи, с които можем да изследваме потайностите на градската среда. Идеята е да адаптираме сафари стила за дълги разходки в безгрижните летни дни.

Телесни тонове, милитъри цветове, органични материи, аксесоари от естествена кожа, шапки и гащеризони – всички те са доста тренди този сезон и са перфектен избор за едно изпълнено с приключения градско сафари. Само с няколко добре подбрани артикула можете да се сдобиете със сафари аутфит, който ще обере точките за секунди. Вижте как!

1. Сафари стилът е подходящ за фестивалния сезон, защото комбинира еднакво добре удобство и шик.

2. Съчетава се перфектно с трайбъл панталони, просто изберете подходящ секси топ с цветен принт и добавете бежови къси панталони!

3. Харесвате ли естествени и телесни нюанси? Значи това е точно стилът за вас – миксирайте всевъзможни тонове от тази палитра – няма опасност да прекалите. :)

4. Кой е най-лесният начин да постигнете сафари визия? Просто изберете няколко монохромни продукта (в бяло или бежово), комбинирайте с африкански или етно аксесоари (може и такива от кожа). Финалът идва с широкопола шапка. И воала!

collage safari

5. Опитайте сандали на висок ток с много каишки или пък боти до глезена, ако горещината не ви пречи, разбира се.

6. Така наречените панамски шапки са тотален хит този сезон! Не забравяйте да се снабдите поне с една, защото ще ви е нужна в най-горещите летни дни...

7. Ако сметнете, че вашата сафари визия се нуждае от малко блясък, изберете златни бижута и аксесоари, както и масивни колиета и обеци!

8. Заиграйте се с текстурите! Въжени или сплетени на плитка аксесоари ви вършат чудесна работа в сафари стайлинга!

9. Ако не разполагате с достатъчно време да измислите целия аутфит в детайли, просто облечете гащеризон – лесно, тренди и пести време! Освен това е адски комфортен.

collage 2 safari

Вижте съветите на нашите стилисти >> ТУК


Credits: Getty Images