Skip to main content

Как да носим черно и бяло?

FTD BW

Една от най-класическите модни комбинации, винаги присъстваща на подиума без значение от сезона, е контрастът на черно и бяло. Дрехи, аксесоари и какво ли още не – златното правило там е следното: превърнете монохромните цветове в свой плюс!

Coco Chanel го въведе в модата, Karl Lagerfeld го превърна в религия, Calvin Klein има цели колекции, посветени на него, а хиляди фешънисти не могат дори да си представят гардероб без няколко модела в черно и бяло. Ние също го харесваме, затова доста се зарадвахме, когато го видяхме между най-силните тенденции на 2015!

Хвърлете око на нашите съвети как да носите непреходния шик на черното и бялото!

1. Черно&бяло е вечна класическа комбинация и никога не излиза от стил, затова ако искате да заложите на изчистени модели, определено няма да сбъркате.

2. Ако трябва да изберете елегантен тоалет, черно и бяло винаги е отличен избор. За да избегнете вида на ученичка, разчупете визията с аксесоари в пъстри цветове – например ярки обувки или чанта – ефектът ще бъде неповторим!

insert no 1

3. Не си мислете, че черно-бялата идея не се вписва в летния сезон – само малко си поиграйте със съотношението! Повече бяло, по-малко черно, или пък черното само като ситна шарка – така се получават супер комбинации за летен аутфит.

4. Вие сте почитател на визията в стил Chanel, но това не ви е по джоба? Не се страхувайте – няколко добре подбрани аксесоара в класическата гама от черно и бяло ще ви помогнат да постигнете подобен ефект. Опитайте също балерини, чанта или готина блуза с ниска овална яка в черно и бяло!

5. Тази цветова комбинация стои добре на почти всички, но не забравяйте, че прекаленото количество черен цвят около лицето ви прави да изглеждате по-възрастни. За разлика от него, бялото има обратния ефект, затова изберете жилетка или яке в този цвят!

insert no 2

6. Можете да разчупите строгото излъчване с игриви нюанси на розово! Добър пример са шарки със звезди или фигурални щампи върху рокля или гащеризон в черно и бяло.

7. Изберете пъстро бижу като допълнение към черно-белия ви аутфит – защо не красив комплект от колие и обеци? Те ще променят цялата ви визия!

8. Всички фигурални десени и щампи изглеждат просто неустоимо в черно и бяло!

insert no 3

Разгледайте селекцията ни от модели в черно&бяло!

Както и специална селекция от сребристи аксесоари за вашия аутфит!

Можете също така да откриете нашите съвети как да носите сафари стил!


Credits: Getty Images