Skip to main content

Креативна улична мода за твоя градски стил

улична мода

Модата винаги е имала особено влияние върху обществото. Така, както пънкът се появил във времена на социални вълнения, а блясъкът на 80-те се зародил сред набиращия скорост капитализъм, креативната улична мода отразява нуждите и вкусовете на поколение, израснало в златна ера за практичното, ежедневно, но и стилно облекло.

Уличната мода на 2015 е все по-престижна, осъзната и определено още по-влиятелна. Тук можем да благодарим на Kanye West и Alexander Wang). Огледайте се и ще откриете бомбъри, тишърти с графични щампи и анцузи по всички модни подиуми, и то в нови амплоа и още по-вълнуващ моден контекст.

Висшата улична мода ще се задържи дълго на гребена на вълната, а и по всичко личи, че тенденциите са към използване на луксозни материи като вискоза, коприна или кашмир. Силуетите са насочени преди всичко към комфорт. Перфектната градска визия се допълва от невероятни принтове и кройки.

Днес сме ви подготвили селекция от най-добрите улични брандове: Animal, Diesel, Blend - винаги верни на своята семпла и ежедневна естетика!

ПАЗАРУВАЙ >> Diesel ­

diesel (1)
diesel (2)
diesel (3)

ПАЗАРУВАЙ >> BlendShe ­ 

blend (1)
blend (2)
blend (3)

ПАЗАРУВАЙ >> Animal

animal
zoom_1 (1)
zoom_1
­