Skip to main content

Как да носим блейзър през есента?

FTD

Нищо не описва есента така добре, както един блейзър, и нищо не говори повече за стила от блейзър, който пасва перфектно. Открийте своя любим модел в специалната селекция на Fashion Days и вижте нашите съвети и трикове!

Какви са възможностите да носим тази универсална и интелигентна дреха и как точно да подберем кройката за нас? Нашите модни редактори решиха да споделят няколко полезни съвета по темата, така че вадете лист и химикал и записвайте. Тази страхотна есенно-зимна дреха, задължителна за всеки гардероб, трябва да се комбинира лесно и без много усилия.

1. Направете го както ви харесва. Забравете тенденциите. Изберете блейзъра, който пасва на вашата собствена личност и характер. Ако искате да постигнете визия, която е лежерна, но и елегантна, комбинирайте блейзъра със свободни кройки.

2. Факт: вталеният блейзър винаги говори за стил. Запомнете това, ако ще го ползвате за офиса и работата ви е зад бюро от 9 до 5. Ако не сте от жените, които поемат модни рискове, спрете се на семпъл и изчистен модел.

3. Ако носите своя блейзър в офиса, но по-късно решите да прекарате вечерта с момичетата, а нямате време за преобличане, просто заменете удобните обувки с чифт стилето токове. Не забравяйте червеното червило в никакъв случай! :)

4. Обърнете внимание на материята, кройката и детайлите върху блейзъра. И запомнете този цветен код: черно, бяло, сиво.

fall blazers

5. Малко принт на никого няма да навреди! Поиграйте с принтовете, особено ако става дума за ботуши, токове или чанти.

6. Направете блейзъра свое модно поле за изява и не го обличайте само с дънки. Опитайте с пола или панталони тип кюлоти (последният вариант ни е особено любим!).

7. Ежедневието ви включва коктейл? Знаете, че блейзърът ще подчертае елегантния силует на роклята ви, нали?

8. Искате да оберете модните точки? Тогава изпробвайте следната комбинация: сив вълнен пуловер, чифт дънки с висока талия, страхотния блейзър и гарнирайте всичко с леко оувърсайз палто.

fall blazers 2

9. Ето и няколко неща, които ще подчертаят стилния ви блейзър: сива или бяла тениска, колан, разкроена риза, кецове.

ПАЗАРУВАЙ>> ЕСЕННИ БЛЕЙЗЪРИ