Skip to main content

Модели стават дизайнери? Кажете: да!

FTD-Image

Представяме ви три грации, които творят мода за три големи бранда! Сякаш играта в модата малко променя правилата си, нали?

Що е то супермодел: те са супер красиви, супер известни и очевидно притежават доста талант в сферата на модния дизайн. Ако не вярвате, то е, вероятно защото не сте чули за предстоящите колаборации между модели и известни марки.

Cara-Delevingne (1)

Cara Delevigne for DKNY

Великолепната британка Cara Delevigne подготвя капсулна колекция за DKNY. Това обаче никак не е съвпадение – Cara си сътрудничи с DKNY от още от 2013, появявайки се в пролетно-лятната кампания на бранда.

Колекцията на Cara ще бъде достъпна още през ноември месец, но все пак какво да очакваме? Със сигурност спортни долнища (защото Cara е луда по тях!), потници, кожени бомбъри и парки. Изгаряме от нетърпение да видим всичките й творения!

О, и още нещо: Cara призова чрез Instagram моделите да се присъединят към рекламната кампания на колекцията й. Доста cool, не мислите ли?

Suki-Waterhouse

Suki Waterhouse for Superga

Happy little hearts (или Малки щастливи сърца на роден език) се нарича колекцията обувки на Suki Waterhouse за Superga. Първоначално италианският бранд се насочва към Suki, търсейки подходящо лице за новата си кампания, но впоследствие става ясно, че Suki има амбицията да създаде свой собствен дизайн на маратонки. Воала!

Самата тя споделя следното: "Прекарах доста време пред екрана в търсене на вдъхновение. Бях в Париж точно по това време, така че идеите дойдоха от витрините на различни магазини и личния ми опиттази насока. Това бе един истински интересен процес, от който попих доста знания".

Колекцията й ще бъде налична през август, така че заредете се с търпение!

Karlie-Kloss

Karlie Kloss for Warby Parker

Е, ще трябва да почакаме известно време, за да се насладим на тези прекрасни колаборации, но ако се оглеждате за дизайн, излязъл изпод пръстите на супермодел, то веднага можете да хвърлите поглед на слънчевите очила на Karlie Kloss.

От съвместната работа на Karlie с лейбъла Warby Parker се ражда колекция удивителни ретро очила, така че все по-трудно ни е да решим дали прическата й, или пък слънчевите очила я правят така неустоима…


Credits: Getty Images. Dimitrios Kambouris. Getty Images for Burberry