Skip to main content

Най-добре облечените звезди на януари

FTD

Винаги можем да разчитаме на любимите знаменитости за стилни вдъхновения - без значение дали се разхождат по улицата, или пристъпват по червения килим. Ако се чудите кои са най-добре облечените звезди на януари, пригответе се да видите пълния списък, който подбрахме специално за вас!

BestDressed1

Cate Blanchett се слави с това, че винаги изпъква по невероятен начин на червения килим. Цялата ѝ визия на Givenchy по време на церемонията Golden Globe Awards беше както изискана, така и разчупена. На същото събитие се откроиха още две дами: Jennifer Lopez в Giambattista Valli и Olivia Palermo в Delpozo.

BestDressed2

За церемонията по връчване на други награди - Screen Actors Giuld Awards - още една талантлива личност прикова върху себе си всички погледи. Alicia Vikander блестеше (преносно и буквално, заради пайетите) в дълга рокля на Louis Vuitton. А прелестната Karolina Kurkova преподаде урок по стил на 'Come Fly With Us' гала вечерята на IWC с вратовръзката и роклята от кадифе на Chloe.

BestDressed3

Януари беше сензационен и ослепителен и за дами като Gwyneth Paltrow, Rosie Huntington-Whiteley, Kirsten Dunst и Jessica Alba.

Разгледайте галерията ни със снимки и споделете при кого отива вашата награда за Най-стилна визия през януари!


Credits: Getty Images