Skip to main content

НАЙ-ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНИТЕ ЗВЕЗДИ НА СЕПТЕМВРИ

Месец септември е онази междинна точка между отиващото си лято и началото на прохладната есен, която предразполага за по-смели модни съчетания, едновременно носещи спомена за жаркото лятно слънце и частица от колоритността на настъпващия сезон. Топлите септемврийски дни предразполагат чудесно за нестандартни комбинации и с всички онези дрехи и аксесоари, които поради една или друга причина, са останали скрити в гардероба през миналите месеци.

най-добре-облечените-звезди-на-септември

Точно затова не се yчудихме изобщо, когато любимката ни Olivia Palermo смени цели 7 аутфита само за един уикенд в средата на месеца. Да, разбираме я напълно – просто не можеш да се появиш с два еднакви тоалета на дефиле за новата колекция на Мichael Kors и след това да се разходиш със същите обувки и рокля до подиума на Versace. По време на Модната олимпиада, както наричат Седмицата на модата в Ню Йорк, 30-годишната блогърка с лекота балансираше между модели на Големите в модния бранш и такива на по-малко известни дизайнери, като не пропусна да подбере и екземпляри от своята собствена Nordstrom колекция.

Несъмнено септември предлага истинска феерия от стил и красота, именно благодарение на ежегодните ревюта за предстоящия сезон. От вече познатото бебешко розово и синьо, през кадифените акценти, до заслепяващо блестящите асиметрични модели - в селекцията ни има от всичко по малко.

Вижте кой попадна в модния ни радар през септември.


Credits: Getty Images