Skip to main content

Най-добрите визии от наградите CFDA 2016

Тазгодишното издание на церемонията по връчване на наградите на Съюзът на модните дизайнери в Америка (Council of Fashion Designers of America, CFDA) се състоя вчера в Hammerstein Ballroom в New York City и за пореден път събра на едно място дизайнери, влиятелни хора от модната индустрия и знаменитости.

Ежегодното събитие има за цел да почете уникалния принос, който редица личности имат към американската мода. Присъждат се награди в категориите Дамско облекло, Мъжко облекло и Аксесоари, като се отбелязват и постижения в областта на журналистиката, визуалните изкуства и цялостен принос.

Нека видим най-добрите визии от наградите на CFDA 2016!

Kirsten Dunst

Личният ни фаворит безспорно е Kirsten Dunst. Тя не само завладя червения килим с красива рокля Rodarte, но също така доказа, че правилните аксесоари отварят много врати – само погледнете невероятните обувки, с които актрисата се открояваше. А нима има нужда да споменаваме прелестните обеци с детайли във формата на орхидеи?

Beyoncé е другата стилна дама, която прикова погледите ни. Тя буквално блестеше (с аутфит с пайети) в Givenchy и съвсем заслужено получи наградата Модна икона!

Models1

Няма как да не споменем и любимите топмодели – Karlie Kloss в Rosie Assoulin, Heidi Klum в Roland Mouret, Naomi Campbell в Brandon Maxwell (който спечели Награда на Swarovski за дамско облекло), Adriana Lima в Marc Jacobs (който спечели наградата за Най-добър дизайнер на дамско облекло), Alessandra Ambrossio и Rosie Huntington-Whiteley – и двете в Michael Kors.

Models2

Olivia Palermo изпъкна с романтична визия от Carolina Herrera, а Alexa Chung доказа статуса си на икона със специално изработена рокля Prabal Gurung dress. Ciara беше другото розово видение на церемонията, този път в Roberto Cavalli, докато стилната Anna Wintour заложи на Gucci и не сбърка – все пак не е случайно, че Alessandro Michele грабна приза за Международен дизайнер!

2016 CFDA Fashion Awards - Arrivals

Разгледайте цялата галерия със снимки и споделете с нас при кого отива вашата награда за стил!


Credits: Getty Images