Skip to main content

Най-яките слънчеви очила на лято 2015

inside picture_610 px

Летният ви гардероб определено няма да е завършен, ако не притежавате поне чифт слънчеви очила – не само, че са задължителен аксесоар, който предпазва очите от слънцето, но пренасят цялостната ви визия на по-високо стайлинг ниво. Можете да откриете своя нов чифт слънчеви очила в онлайн магазина на Fashion Days измежду над 350 модела на различни марки. Едни от любимите ни обаче са на  Emilio PucciJust CavalliMichael Kors.

Освен всички останали предимства, очилата са семпъл и лесен начин да разчупите аутфита независимо от сезоните. И все пак, лятото е в разгара си, а вашият нов бански се нуждае от страхотен аксесоар! Съветът ни е да се възползвате от филтрите за цвят на сайта, търсейки най-подходящия модел слънчеви очила за вашия стил и гардероб: черни, сини, кафяви... Освен полезни, тези филтри са и истинско забавление докато пазарувате онлайн.

sunglasses_brown_2
sunglasses_brown_3
sunglasses_brown_1

Класическите модели са винаги на мода, но в този миг си мечтаем за слънчеви очила, чиито стъкла отразяват подобно огледало. Между другото, имате ли чифт авиаторски очила? Ако нямате, можете да разгледате колекцията на Vero Moda на сайта, защото цените са примамливи. И не, забравяйте да се забавлявате докато пазарувате! ♥

sunglasses_blue_1
sunglasses_blue_3
sunglasses_blue_2