Skip to main content

Преход към есента: мъжки гардероб

FTD

Вярваме или не, настъпи времето, в което трябва да трансформираме летния си гардероб в есенен. Обаче има и добри новини: поне с половината от необходимото вече разполагате, а липсващите елементи можете да откриете в селекцията на Fashion Days! Съветите на нашите модни редактори ще ви помогнат лесно и без много усилия да направите преход от летен в есенен мъжки гардероб. Здравей, септември!

1. Трябва да признаем, че има нещо много секси и специално в перфектно пасващия, с готино овално деколте лек мъжки пуловер. И да, най-хубавото е, че тази дреха е много гъвкава и комбинативна – пасва с доста неща от гардероба! Освен това е чудесна именно за преходните сезони.

2. Жилетката е задължителна – лесно се комбинира с почти всякакъв аутфит и още по-лесно се облича и съблича според това дали температурите го позволяват. Е, ако е прекалено студено, можете да я замените с плътен пуловер. За разлика от тежките зимни палта, предимството на жилетката е, че с нея все още е възможно да покажете стилните пластове дрехи, които сте подбрали под нея…

3. Денимът в цвят индиго никога няма да излезе от актуалност, така че се огледайте за нов чифт за идващите септемврийски и октомврийски дни на хлад и падащи листа (ако е с автентично изтъркан плат, още по-добре!). Комбинирайте с риза от деним със свежи принтове – знаете, деним върху деним е страхотна тенденция напоследък!

collage man

Не забравяйте: правилните аксесоари със сигурност ще променят цялостната визия, така че инвестирайте умно в нови обувки, часовници и може би дори раница – идеална да побере лаптоп или notebook! Може и книга. :)

Открийте нашата специална есенна селекция за МЪЖЕ тук!