Skip to main content

Свежо начало на сезона с нови обувки

FTD

Модните ценители са категорични по въпроса: време е за свежо начало на сезона с нови обувки! И като говорим за тези задължителни елементи в перфектния аутфит, едно име се откроява над останалите: Just Cavalli. Новата колекция Пролет/Лято 2016 говори за характерното за лейбъла съвършенство, а симпатичните пантофки и женствените модели с висок ток са едновременно класически и модерни. Нека оставим обувките да говорят!

Сега е моментът да си водите записки по стил относно пролетната палитра с нюанси и блестящи елементи, особено ако търсите онзи ослепителен чифт обувки, който ще предизвика истински фурор и ще прикове всички погледи на околните. Без значение дали залагате на удобни пантофки, или предпочитате обувка с висок ток, Just Cavalli има решението за всяка визия!

insert W

Добри новини за господата - изборът на мъжки обувки е също толкова лесен и приятен! Стиловата гама варира от елегантни до спортни модели за града, дизайнът е безупречен, а материалите – луксозни и първокачествени.

insert M

Не забравяйте: прекият път към съвременна визия, с която да посрещнете новия сезон, се крие в правилните обувки. Освежете гардероба си и открийте тук онзи чифт, за който мечтаете!

Вижте също и нашата тематична селекция за Свети Валентин!