Skip to main content

Скрити желания: 9 чифта обувки

FTD

Комфортните еспадрили, ярките балерини или женствени токове, луксозните сандали – обувките на новия сезон печелят точки и внимание, така че няма как да останете незабелязани. Ключът към пролетната визия и усещането за свободен дух се крие тъкмо в разнообразието от обувки, строени в редица и чакащи подходящия момент. Дали ще бъдат бохемски, минималистични или класически – решавате вие!

Ето и няколко от основните трендове за обувки, които ще ви помогнат да бъдете актуални и уверени този сезон. Благодарим на нашите модни редактори за вдъхновението!

colagge_9 shoes_610 px

Кожа

Кожени чанти, колани, кожени чино панталони и кроп якета, лачена кожа, кожа с косъм, изкуствена кожа, та дори и обеци от кожа – изобщо не се страхувайте да експериментирате! Естествената кожа се завръща и скоро няма да слезе от сцената. Можете да я комбинирате с анималистични принтове или попарт елементи (например: сандали Versace Jeans// Roberto Botella // балерини Love Moschino).

Усещане за жена

Не ни разбирайте погрешно– естествената кожа също може да бъде доста женствена, просто зависи от контекста на цялостната ви визия! Но има един задължителен кожен артикул за всяка себеуважаваща се фешъниста... Точно онази кожена рокля, която пазите само за специални случаи. Със сандали на висок ток, разбира се!

Цветна страст

Нека признаем – има ли изобщо по-подходящ сезон от пролетта, в който да се облечем в цветя от глава до пети? Изберете блейзър с флорални мотиви или риза с ¾ ръкави сте готови да изследвате зелените поляни! Нашата препоръка е да комбинирате флоралните мотиви с подходящи сандали на платформа.

Колкото по-семпло, толкова по-добре!

Под семпло нямаме предвид да загубите част от блясъка си, а да оставите своите обувки сами да говорят за себе си. :) Всичко, от което имате нужда, е деним от Versace, за да подчертаете достойнствата на своята рокля само с един цвят ИЛИ кроптоп&любимия ви чифт дънки!

ПАЗАРУВАЙ 5 топ бранда за обувки от Fashion Days:

Pepe Jeans London>>

Steve Madden>>

Love Moschino>>

Versace Jeans>>

Roberto Botella>>