Skip to main content

ТЕНДЕНЦИИ ЕСЕН 2015 - ПАСТЕЛИ

Отново е онова време от годината: лятото бавно отива към своя край, а докато чакаме септемврийското издание на любимото модно списание, погледът ни се насочва към най-готините тенденции на Есен 2015. Имаме супер новини за вас – тенденциите тази есен ще бъдат още по-вълнуващи, по-цветни и по-забавни!

В тази поредица от постове ще ви покажем тенденциите на Есен 2015, за да сме сигурни, че ще откриете своя фаворит между новите попадения.Направете крачка към есента с Fashion Days!

В пастелите винаги има нещо свежо и младежко. Меките нюанси, изтънчената визия, която създават, романтичната и невинна нотка – всички тези елементи излъчват щастие и е невъзможно да им устоите.

Комбинациите с пастели винаги са любимо решение за пролетта, но тази есен най-добрите дизайнери и модни къщи поставиха нещо ново на модната сцена: есенни пастели. Тези тонове се различават от светлите пролетни пастели, защото са микс със сиви и бежови нюанси, а често се използват и пепелните тоналности.

collage pastels trendMarni/ Dolce & Gabbana/ Chanel

Тази есен има две вариации на пастелните нюанси!

Стил Лолита

Както се досещате, когато иде реч за мода, противоположностите се привличат по всеки възможен начин – ето защо романтичните и невинни пастели могат да бъдат разчупени с малко по-твърди и тъмно нотки. Перфектното олицетворение на тази идея е стилът Лолита, който също е актуален тази есен.

collage lolita styleDolce&Gabbana/ Giambattista Valli/ Valentino

Детски шарки

Докато при Dolce&Gabbana семейството беше движеща сила по дефилетата, а Jeremy Scott представи луда „площадка“ за игра, тази есен наблюдаваме и ново приближаване към младежкото излъчване – мода, вдъхновена от деца. Динамичното италианско дуо създаде колекция от женствени модели, използвайки рисунките на племенницата на Domenico Dolce за щампи върху рокли, а Jeremy Scott този път използва детски шарки. И в двата случая резултатите са невероятни – искате ли и вие да ги изпробвате?

collage childish printsDolce & Gabbana/ Jeremy Scott

Вижте също и нашите съвети за есенната color block тенденция!


Credits: Getty Images