Skip to main content

ТЕНДЕНЦИИ ЕСЕН 2015 – 70-те

Отново е онова време от годината: лятото бавно отива към своя край, а докато чакаме септемврийското издание на любимото модно списание, погледът ни се насочва към най-готините тенденции на Есен 2015. Имаме супер новини за вас – тенденциите тази есен ще бъдат още по-вълнуващи, по-цветни и по-забавни!

В тази поредица от постове ще ви покажем тенденциите на Есен 2015, за да сме сигурни, че ще откриете своя фаворит между новите попадения.

Направете крачка към есента с Fashion Days!

70-те определено са онова десетилетие, към което тенденциите на 2015 се връщат с най-голяма сила. Те се вмъкнаха в пролетния сезон, имаха огромно влияние във фестивалната мода през лятото (силата на цветята, помните ли?), а сега настъпват смело и към есента. Ретро стилът има определена цветова палитра: земните нюанси като жълто, кафяви тонове, яркооранжево и тюркоаз – мека, носталгична и магическа есенна атмосфера.

Tory Burch, Burberry Prorsum, Chloe, Anna SuiTory Burch, Burberry Prorsum, Chloe, Anna Sui

ШАРКИВсички шарки и щампи, вдъхновени от 70-те, изглеждат сякаш са се появили от омагьосана градина с гигантски цветя, пеперуди и елементи в бронз и злато... тези луксозни материи са перфектни за пренасяне на малко цветни мотиви от лятото към есенния сезон. Вдъхновете се от дизайнери като Tory Burch, Chloe и Anna Sui.

Chloe, Tory Burch, Burberry Prorsum, Anna SuiChloe/ Tory Burch/ Burberry Prorsum/ Anna Sui

РОКЛИ С ДРАПИРАН ДИЗАЙНТези обемни и свободни рокли в меки пастелни тонове и пепелни нюанси могат мигновено да ви трансформират в съвременна муза. Не само са супер романтични, в случая на Lanvin дори малко по-тъмни, но също и изключително удобни. Любов от пръв поглед!

Lanvin, Chloe, Tory BurchLanvin/ Chloe/ Tory Burch

Вижте също и нашите съвети за есенните color block тенденция и пастелни нюанси!


Credits: Getty Images