Skip to main content

Тенденции есен 2015 - color block

Ако сте почитатели на ярките цветове и не искате да носите нищо сиво и скучно, само защото времето навън е по-хладно, имаме чудесни новини: тази есен ще е триумф за смелите и ярки нюанси. Носталгията по 80-те ще има много силно влияние върху есенните тенденции (здравей, неон!) и, разбира се, т.нар. color block.

Color blocking представлява съчетаването на няколко ярки цвята в един тоалет, както и ако една дреха е изградена от ярки елементи. Цветовете, които обикновено се съчетават, за да се постигне подобна визия, често са 2 или 3.

Color block визии

Тази есен предлага и нещо ново: характерните ярки и неонови цветове се съчетават с черно, сиво или бежово, за да омекотят малко цялостната визия.

Balmain, MSGM, Dior, Bottega Veneta

Balmain/ Bottega Veneta/ Jonathan Saunders

Color blocking inspired patterns

Видяхме много смели и експресивни мотиви по подиумите, които са вдъхновени изцяло от color block вълната. Вижте нашата селекция на някои от най-добрите дизайнери и се подгответе за есента с няколко ярки попълнения в гардероба!

Balmain, Salvatore Ferragamo, Jonathan Saunders, MSGM

Balmain/ Salvatore Ferragamo/ Jonathan Saunders/ MSGM

Op-art

Вдъхновени от 60-те, черно-белите мотиви в съчетание с color block тенденцията, са просто феноменални. Трябва да опитате!

Louis Vuitton, Emilio Pucci, Dior

Louis Vuitton/ Dior/ Emilio Pucci


Credits: Getty Images